Βελγιο Ελλαδα 1-1 / Βέλγιο - Ελλάδα: "Όρθια" στις Βρυξέλλες! "Άγγιξε" τη νίκη ... : Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ.

Βελγιο Ελλαδα 1-1 / Βέλγιο - Ελλάδα: "Όρθια" στις Βρυξέλλες! "Άγγιξε" τη νίκη ... : Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ.. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Il y a 6 ans|8 vues. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Αναλύσεις | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά
Αναλύσεις | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά from www.kingbet.net
Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα.

Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη.

Αναλύσεις | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά
Αναλύσεις | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά from www.kingbet.net
Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Il y a 6 ans|8 vues. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα.

Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών.

Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της.

Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.

ΒΕΛΓΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ 1-1 - Λόγια-Σταράτα
ΒΕΛΓΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ 1-1 - Λόγια-Σταράτα from www.logiastarata.gr
Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική!

Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου.

Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς. Il y a 6 ans|8 vues. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία.

Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία βελγιο. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook